Verkoop aan huis

Verkoop aan huis van kunstmest, graszoden, planten en zaden

Hoveniersbedrijf P. Douma verkoopt ook tuinmeststoffen. Deze zijn biologisch opgebouwd uit volledig natuurlijke grondstoffen, waaronder bloedmeel, beendermeel, vinasse, zeewieren, verenmeel. Dit alles zonder chemische toevoegingen. De tuinmeststoffen zijn veelzijdig, evenwichtig van samenstelling en hebben een zachte, langdurige werking.


Gazonbooster + Humifirst

Samengestelde meststof met Humifirst / verrijkt met magnesium / stimuleert de opname van voedingsstoffen / snel en supersterk en dichte graszode / ideaal voor het herstel van probleemgazons / dosering: 100 g per m2.
4 kg / 40-50 m2. prijs op aanvraag
10 kg / 200 m2. prijs op aanvraag
20 kg / 400 m2. prijs op aanvraag

Siertuinmest

Langwerkende universele organische meststof / maakt planten sterken en de bloei is groter en rijker / maakt bladeren groener / dosering: 100 g per m2 / te gebruiken van maart tot oktober.
10 kg / 40-50 m2. prijs op aanvraag
20 kg / 200 m2. prijs op aanvraag

Zeewierkalk korrel

Fossiele kalk uit coccolieten / verbetert de zuurgraad en de bodemstructuur / zuurbindende waarde 48 fijnheid korrel tenminste 90% / optimaliseert de werking van meststoffen en activeert de micro-organismen geen kalk te gebruiken bij zuurminnende planten als rhode, erica, azalea etc / dosering: 1 kg per 10 m2.
3,5 kg / 40-50 m2. prijs op aanvraag
10 kg / 200 m2. prijs op aanvraag
25 kg / 400 m2. prijs op aanvraag

Bioflor Potgrond

Een uitgebalanceerde potgrond voor kamer-terras-balkon- en perkplanten / ook voor vaste planten.
10 L. prijs op aanvraag
20 L. prijs op aanvraag
40 L. prijs op aanvraag
70 L. prijs op aanvraag

Bioflor Tuinturf

Geschikt om kleigronden los te maken en in structuur te brengen / wordt op zandgrond toegepast vanwege het watervasthoudend vermogen / ook zeer geschikt voor rododendrons en heideplanten.
40 L. prijs op aanvraag
70 L. prijs op aanvraag

Bioflor Compost

Brengt het humusgehalte van de grond omhoog, zodat voedingsstoffen optimaal kunnen worden opgenomen / voor gazon, border en bij het aan- en verplanten.
25 L. prijs op aanvraag

Bioflor Bemeste Tuinaarde

Geschikt voor het ophogen en egaliseren van de tuin / absoluut niet te gebruiken als potgrond.
25 L. prijs op aanvraag
40 L. prijs op aanvraag

Bioflor Turfstrooisel

Kwaliteitsproduct met een grote watercapaciteit / voor het afstrooien van de tuin / beschermt de planten in de winter tegen vorst.
25 L. prijs op aanvraag
75 L. prijs op aanvraag
150 L. prijs op aanvraag

Tevens kunt u bij ons graszoden en graszaad bestellen.

Ook voor tuinplanten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen alles aan. Wij leveren top kwaliteit plantmateriaal, dat wij verkrijgen via gerenommeerde kwekerijen. Bel gerust voor een vrijblijvende offerte.