Kerstactie Siloam !!!

Vanaf zaterdag 6 december starten wij weer met onze jaarlijkse kerstactie. We verkopen kerstbomen, ook blauwe- en Normansparren, kerstkransen en kerstgroen.
Er is volop keuze en de opbrengst is zoals altijd voor het Chr. Kinderherstellingsoord Siloam op Curacao. Hier worden chronisch zieke kinderen en aidspatiƫntjes liefdevol verzorgd. Soms komen kinderen ook naar Nederland voor een ingrijpende operatie. In 2009 en 2011 is hier een meisje met haar begeleider geweest. Zij moest meerdere onderzoeken en operaties ondergaan in het UMCG Groningen. Tussen de ziekenhuisverblijven door mocht zij bij ons zijn om aan te sterken en met onze kinderen te spelen. In 2009 zijn ze hier maar liefst 3 maanden geweest en in 2011 3 weken.
Omdat ik ( Baukje ) zelf ook 15 maanden op Curacao gewoond en gewerkt heb bij de oprichters van Siloam, in het kindertehuis, kennen wij deze mensen goed en weten we dat het geld dat we geven ook goed wordt gebruikt.
We hopen dat u mee wilt helpen om weer een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.
Van harte aanbevolen.

Graag tot ziens bij hoveniersbedrijf P. Douma of op de kerstmarkt in Buitenpost, zaterdag 6 december van 14.00 – 20.00 uur.Daar staan wij ook met een kraam voor Siloam, o.a. met kerstgroen, kransen en houten decoraties.

Kijk ook eens op www.siloamvillage.org

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *